Garanties brillen Toggle

1. 3 jaar garantie tegen fabricatie- en materiaalfouten op monturen en glazen.

2. 3 jaar na-service tegen breuk. Bij breuk van uw glazen en/of montuur kunt u kiezen voor een uitzonderlijke na-service. Bij vervanging onder deze na-service betaalt u tijdens het eerste jaar 30% van de waarde, tijdens het tweede jaar betaalt u 60% en tijdens het derde jaar 90%. Deze na-service kan éénmaal gebruikt worden tijdens de periode van 3 jaar. Het product dat u verkrijgt onder deze voorwaarden is identiek aan het aangekochte product. Niet geldig op zonnebrillen zonder correctie.

3. Gratis oogmeting bij aankoop van bril of glazen.

4. Gratis kleine reparaties of onderhoud aan uw bril.
Nieuwe neuspads, ultrasonreiniging voor optimale hygiëne, controle en rechtzetten van het montuur,…

5. 6 weken gewenningsgarantie.
Kunt u ondanks onze deskundige begeleiding niet binnen de 6 weken wennen aan progressieve glazen, dan worden die kosteloos vervangen door een ander type.

6. Uitgebreid advies bij de keuze van uw montuur. Elk gezicht is uniek en iedereen heeft een bepaalde gezichtsvorm, symmetrie, tint, haarkleur, oogkleur,… waar wij rekening mee houden.

7. Maximale tussenkomst van uw mutualiteit. Als gediplomeerd, geregistreerd & geaccrediteerd opticien – optometrist zijn wij erkend door de mutualiteiten en kunt u genieten van een maximale tussenkomst.